Jakość wytwarzania i certyfikaty
Notre białko produkowane jest we Francji.
Miejsce produkcji z certyfikatem IFS Food.
Produkcja zgodna z dobrymi zasadami wytwarzania i regułami oraz metodami HACCP.
Normy ISO 26 000.
Miejsce produkcji i produkt certyfikowany przez organizację ECOCERT.
Fizykochemiczna, sensoryczna i toksykologiczna kontrola jakości gotowych produktów: zgodność z normami sanitarnymi i gwarancja jakości smaku.
Dlaczego warto wybrać WHEY PROTEIN?
To waniliowe białko serwatkowe stworzyliśmy z dbałością o jego naturalność.
Chcieliśmy, aby było zarówno skuteczne, dzięki 22 g białka na shaker, jak i pyszne, wykorzystując aromat wanilii Bourbon.
Jak stosować WHEY PROTEIN?
Wymieszaj 150 ml wody z 35 g WHEY PROTEIN (3 czubate łyżki stołowe) w shakerze wyposażonym w sitko.
Możesz zmniejszyć lub zwiększyć ilość wody według własnego uznania.
Mieszaj przez 30 sekund i spróbuj.
Aby uzyskać bardziej gładką konsystencję, możesz wymieszać WHEY PROTEIN ze 150 ml napoju roślinnego lub mleka.
Po rozpuszczeniu proszku spożyj koktajl w ciągu godziny.
Rozpuszczanie białka serwatkowego
Ten produkt nie zawiera lecytyny. Lecytyna tradycyjnie znajduje się w większości białek w proszku, aby ułatwić ich rozpuszczanie w wodzie lub mleku i zapobiec powstawaniu grudek.
Oznacza to, że kilka grudek proszku może znaleźć się w sitku lub szyjce shakera podczas przygotowania preparatu.
Kiedy należy spożywać WHEY PROTEIN?
Spożyj preparat jako napój regeneracyjny w ciągu 30 minut po wysiłku fizycznym.
Shaker najlepiej jest umyć natychmiast po użyciu.
Swoją dietę możesz uzupełnić pijąc koktajl WHEY PROTEIN na śniadanie lub przed treningiem.
Zalecenia dotyczące spożycia:
Oprócz aktywności fizycznej, należy dbać o zróżnicowaną i zbilansowaną dietę oraz prowadzić zdrowy tryb życia.
W przypadku długotrwałego stosowania (powyżej 6 - 8 tygodni) należy zasięgnąć porady lekarza.
Ten produkt nie jest wskazany dla osób z niewydolnością nerek lub wątroby, kobiet w ciąży i dzieci poniżej 14 lat.
Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Nie przekraczać dziennej zalecanej porcji.
Zawartość laktozy w 100 g
+/- 2,27 g
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Tabela wartości odżywczych: 100 g | W PORCJI 35 g
Wartość energetyczna: 395 kcal | 138 kcal
Wartość energetyczna: 1672 kJ | 585 kJ
Tłuszcze: 4,3 g | 1,5 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,3 g | 0,8 g
Węglowodany: 27 g | 9,5 g
W tym cukry: 19 g | 6,7 g
Białka: 62 g | 22 g
Sól: 0,44 g | 0,15 g
Gwarancja
2
Waga
0.455 kg
Skład
Organiczny, bogaty w białko preparat w proszku z naturalnym aromatem waniliowym. SKŁAD: Koncentrat białka SERWATKOWEGO* (MLEKO) (80%), cukier buraczany*, naturalny aromat wanilii Bourbon *Składniki pochodzące z upraw ekologicznych ALERGENY: MLEKO Może zawierać: GLUTEN, JAJA, SOJA, SIARCZYNY, RYBY, SELER, ORZECHY, GORCZYCA.
Porady dotyczące przechowywania
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Po użyciu szczelnie zamknąć.
Ograniczenia
Niewydolność nerek lub wątroby, ciąża, wiek poniżej 14 lat
Zatwierdzony przez
Ten produkt został przetestowany i zatwierdzony przez panel sportowców za pośrednictwem naszej platformy Decathlon, której celem jest współtworzenie produktów.
Ten preparat WHEY PROTEIN otrzymał od naszych klientów - testerów ogólną ocenę 4,05/5. 83% poleciłoby ten produkt
83% oceniło odżywkę na 4 lub 5/5
To właśnie nasi sportowi klienci zatwierdzili wprowadzenie na rynek tej nowej odżywki WHEY PROTEIN.
Porady dotyczące konserwacji
Nie prać.
Nie należy czyścić na sucho.
Nie prasować.
Nie suszyć w suszarce bębnowej.
Wybielanie wykluczone.