Rady dotyczące przygotowania
Zespół Caperlan zaleca użycie 2 miarek zanęty na 0,75 miarki wody.
Namaczanie zanęty powinno odbywać się w dwóch etapach.
Należy najpierw wlać 3/4 niezbędnej ilości wody mieszając energicznie ręką w okrągłym wiadrze, aby zanęta wchłonęła wodę.
Należy następnie odstawić zanętę na 15 min, potem dowilżyć.
Skład
Skład: kaszka kukurydziana, bułka tarta, ziarno rzepaku.
Dodatek: pikatny aromat (0,5%).
Wartość odżywcza
Proteiny brutto8%
tłuszcze brutto8%
minerały15%
celuloza brutto3%
sód2%
Gwarancja
Data przydatności znajduje się z tyłu opakowania.
Waga
1.1 kg
Skład
Część główna: 40.0% Okruchy chleba, 10.0% Rzepak, 50.0% Semolina kukurydziana
Porady dotyczące przechowywania
Zużyć przed datą podaną na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu.
Ograniczenia
Nie spożywać.
Testy
Zanęta testowana przez rok na różnych łowiskach, w celu zatwierdzenia jej skuteczności.
Porady dotyczące konserwacji
Nie prać.
Nie należy czyścić na sucho.
Nie prasować.
Nie suszyć w suszarce bębnowej.
Wybielanie wykluczone.
Informacje prawne
Dodatkowe pożywienie przeznaczone dla karpiowatych.484 324 934 000 21 Wyprodukowano we Francji