Zalecenia
Zespół Caperlan zaleca użycie 2 miarek zanęty na 0,5 miarki wody.
Namaczanie zanęty powinno odbywać się w dwóch etapach.
Należy najpierw wlać 3/4 niezbędnej ilości wody mieszając energicznie ręką w okrągłym wiadrze, aby zanęta wchłonęła wodę.
Należy następnie odstawić zanętę na 15 min, potem dowilżyć.
Skład
Bułka tarta, biszkopt, pellet gruboziarnisty (pszenica, makuch sojowy, gluten pszeniczny, olej rybny, fosforan jednowapniowy, mączka z kryla, produkty drożdżowe, olej rzepakowy) (10%), mielone i palone ziarna konopii, ziarna prosa, ziarno nigru, ziarna rzepaku, mączka z kryla (1%).
Dodatki sensoryczne i odżywcze
Substancje aromatyczne: aromat monstercrab
Witaminy: witamina A 3a672a (1000 UI/kg), witamina D3 3a671 (186 UI/kg)
Oligoelementy: żelazo 3b107 chelat żelaza z hydrolizatami białkowymi (6 mg/kg), jod - bezwodny jodan wapnia 3b202 (0,5 mg/kg), miedź - chelat miedzi z hydrolizatami białkowymi 3b407 (0,5 mg/kg), mangan - chelat manganowy z hydrolizatami białkowymi 3b505 (2 mg/kg), cynk - chelat cynku z hydrolizatami białkowymi 3b612 (6 mg/kg), selen - nieaktywne drożdże selenowe 3b8.10 (0,02 mg/kg)
Dodatki technologiczne
Antyoksydanty: E310 galusan propylu (5 mg/kg); E320 butylowany hydroksyanizol (5 mg/kg).
Składniki analityczne
Proteiny brutto 14,0%;
Tłuszcze brutto 12%;
Minerały brutto: 10%;
Celuloza brutto: 3%;
Sód 0,4%.
Informacje prawne
Produkt przeznaczony dla gatunków ryb karpiowatych.Dostawca: 484 324 934 000 21.
Gwarancja
2
Waga
1.1 kg
Skład
Część główna: 1.0% Olej rzepakowy, 4.0% Pszenica, 15.0% Biscuit, 49.0% Okruchy chleba, 10.0% Nasiona konopi, 3.0% Rzepak, 1.0% Mączka z kryla, 1.0% Gluten pszenny, 6.0% Nasiona prosa, 6.0% Nasiona lulka czarnego, 1.0% Olej rybny, 1.0% Fosforan monowapniowy, 1.0% Makuchy sojowe, 1.0% Drożdże i składniki drożdży
Porady dotyczące przechowywania
Clip’&’Cut umożliwia otwieranie i zamykanie opakowania oraz łatwy transport na łowisko.Przechowywać w suchym miejscu.
Ograniczenia
Nie spożywać.
Testy
Zanęta testowana przez rok na różnych łowiskach, w celu zatwierdzenia jej skuteczności.